Wednesday, 11 April 2012

Berkurun Lama

Da lame giler rasenye, blog ni tak berupdate sejak2 syazwani membuka akaun blog beliau sendiri. and now, we are come back.. Skang ni, Syazwani melanjutkan pelajaran nye, d Uitm Perlis (degree).. Syamimi di Politeknik Sabak bernam (diploma) and Qadar di Uitm Lendu alor gajah (diploma).. Hope kiteorang berjaya hingga ke akhirnya..Aminnnnn =) 


Buat mase ni, da lame giler kiteorg tak hangout n out n out bersame2..masing2 sibuk. Pastuh mcm2 alasan yg di berikan.. hurmm... Takpela..jnji ade jgk "MESEJ" n "CALL" sesame sndiri..(betul kannn BFF ku) .. Teringat lagi angan-angan kami yang bakal menjadi kenyataan.. "Membuka restoran yang gah lagi meletup" skang ni semua tengah kumpul duit untuk merealisasikan impian kami.. After habiskan pelajaran pasni, kitaorang akan berkumpul semula tok bincang balik impian kami (and mesti datang bersame teman masing2..hehehehe)


Skang ni, ktorang jarang nak bercerite tentang pengalaman kami sebab kami JAUH sgt..ya..amat sgt jauh kami...terutama si Qadar..dy lagi diam seribu bahasa n langsung tak bercerita tentang hal dia.. =) Syazwani pulak, dia da jadi macam Qadar n Syamimi..dulu dia rajin main citer2..pasal "ehem2" dia laa.."kawan2" dia laa..tapi skang ni, dia pown diam dan diam dan diam.. Syamimi pulak, urm..ada jugak dengar citer..dia nga wat bisnes..WOWW..t jgn lupa BFF ya samimi...


amik gambau cepat..mimi ngah selekeh.




auwww...sexy

awek cun..wiwwitt..sape lagi cepat jalan..

ouch..lagi gewdiks..agagagaga

gedik benor

australia
Ni gambo last kiteorg kuar..taun 2010 or 2011 kot..ntah..da tak ingat..tgk laa muka2 busuk kami..last word, pade sape2 yg tersinggung, maafkan kami yer.. =) salam sayang buat semua.. <3 muah.muah.

























0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...